Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2022 Pazartesi - 14:58Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi - 15:42
Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlenirken kasap, zabıta ekipleri ve personellerin hazır bulunacağı kaydedildi.

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Merkezefendi Belediyesi, 9 farklı kesim yeri belirledi. Yenişehir Kapalı Pazar Yeri, Sevindik Kapalı Pazar Yeri, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri, Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri, Servergazi Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Evleri Kapalı Pazar Yeri, Barbaros Kapalı Pazar Yeri, 1200 Evler Kapalı Pazar yeri, Karaman(Değirmenönü) Kapalı Pazar Yeri küçükbaş kurban kesim yerleri olarak belirlendi. Kurban kesim alanlarında kasap, zabıta ekipleri ve görevli personel hazır bulunacağı, kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara yardımcı olunacağı kaydedildi.

Kurban kesim sırasında olan vatandaşlara ikramlarda bulunacağı aktarılırken, kesim işlemleri sona erdikten sonra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kesim alanlarında temizlik işlemini gerçekleştireceği bildirildi.

“GÖREV BAŞINDA OLACAĞIZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’de bayramın mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için tüm önlemleri alıyoruz. Belirlemiş olduğumuz kesim noktalarında hijyen ve sağlığa önem veriyoruz. Kurban kesecek hemşehrilerimiz de bu alanlardan faydalanması ve kullanması çok önemli. Görevli arkadaşlarımız kesim alanlarında Merkezefendili hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştırmak için hazırda bulunacak. Kurban Bayramı’nda Merkezefendililerin huzur içinde bir bayram geçirmeleri için 24 saat görev başında olacağız” dedi.