Merkezefendi’de ilk iftar yemeği İlbade Mahallesi’nde verildi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de ilk iftar yemeği İlbade Mahallesi’nde...

Merkezefendi’de ilk iftar yemeği İlbade Mahallesi’nde verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2024 Çarşamba - 14:13Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba - 14:13
Merkezefendi’de ilk iftar yemeği İlbade Mahallesi’nde verildi

Merkezefendi Belediyesi, geleneksel mahalle iftar sofralarının ilkini İlbade Mahallesi’nde kurdu. İftar yemeğine mahalle sakinlerinin ilgisi yoğun oldu.

Merkezefendi Belediyesinin ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayında vatandaşı sofralarda buluşturan Merkezefendi Belediyesi, İlbade Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde iftar yemeği verdi.

 

İftar programına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Hüdai Tirit, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Kurulan iftar sofrasında vatandaşlar orucunu birlikte açtı. İftar programı sonrası tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu.

İftar yemeği programı bugün de Sevindik Mahallesi Pazar Yeri’nde devam edecek.

İlbade Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ile aynı sofrada buluştuklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerim hayırlı ramazanlar, ramazan ayınız mübarek olsun. Bu yılın ilk ramazan sofrasını, gönül sofrasını İlbade Mahallemizde kurduk. Biliyorsunuz ki bu mahallemizin gönlümüzdeki yeri ayrı. Gönül sofrasına İlbade Mahallesi'nden başlayarak devam edecek olan mahallelerimizde bu bereketi, huzuru ve ramazan ayının o maneviyatını Merkezefendi'de yaşatmaya çalışıyoruz. Allah tuttuğumuz tüm oruçları kabul etsin. Herkese hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.