Merkezefendi’de ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılacak – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılacak

Merkezefendi’de ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2022 Cumartesi - 11:32Güncelleme: 19 Mart 2022 Cumartesi - 12:21
Merkezefendi’de ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılacak

Merkezefendi Belediyesi, “Merkezefendi Ele Ele İyilik Hareketi” ile bu ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ulaştırılmasını sağlayacak.

Merkezefendi Belediyesi, 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilen ihtiyaç sahiplerine sıcak iftar yemeği uygulamasını “Merkezefendi El Ele İyilik hareketi” ile bu yıl da devam ettirecek. Uygulamayla restoranlar, ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı boyunca iftar vakti sıcak yemek ulaştıracak.

Merkezefendi El Ele İyilik Hareketine katılmak isteyen esnaf ve harekete destek olmak isteyen hayırseverler, www.merkezefendi.bel.tr/elele adresinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Merkezefendi Belediyesince başlatılan iyilik hareketiyle 2020 yılında 18 bin 126, 2021 yılında 31 bin 535 olmak üzere toplamda 49 bin 661 ihtiyaç sahibine sıcak iftar yemeği ulaştırıldı.

“MERKEZEFENDİ’DE İYİLİK DAYANIŞMAYLA BÜYÜYECEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, uygulamayla ilgili açıklamasında, ihtiyaç sahibi vatandaşların ve esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti. İyilik hareketine desteklerin artarak devam ettiğini söyleyen Doğan, şunları kaydetti:

“Önceki iki namazan ayında olduğu gibi bu yıl da Merkezefendi’de iyilik dayanışmayla büyüyecek. Merkezefendi El ele iyilik hareketimizi yine hemşehrilerimizin destekleriyle gerçekleştireceğiz. Bu Ramazanda da hayırseverlerimizin iyilik hareketimize yapacağı destekler, sıcak iftar yemeği olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşacak. Desteklerin, ilçemizde faaliyet gösteren ve sistemimiz üzerinden kaydını yaptıran restoranların mutfaklarında hazırlanacak. Böylelikle ekonomik anlamda zor günler yaşayan esnaflarımıza bir nefes olacak. İki yıldır ramazanın birlik ve dayanışma ruhunu hemşehrilerimizin destekleriyle yüreklere işledik. Bu yıl da iyiliği hep beraber büyüteceğiz. Birlikte, çok daha fazla ihtiyaç sahibi hemşehrimizin sofralarına sıcak iftar yemeklerini ulaştıracağız. Merkezefendi’de hep iyilik kazandı, bu ramazanda da iyilik kazanacak. Tüm hayırsever hemşehrilerimizi iyilik hareketimize destek olmaya davet ediyorum.”