Merkezefendi’de hobi bahçesi başvuruları başlıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de hobi bahçesi başvuruları başlıyor

Merkezefendi’de hobi bahçesi başvuruları başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Eylül 2022 Perşembe - 13:34Güncelleme: 15 Eylül 2022 Perşembe - 13:34
Merkezefendi’de hobi bahçesi başvuruları başlıyor

Merkezefendi Belediyesinin hobi bahçeleri için başvurular başlıyor. Hobi bahçeleri için 40 yaş üstü vatandaşlar başvuru yapabilecek.

Merkezefendi Belediyesinin doğal meyve ve sebze yetiştirmeyi amaçlayan hobi bahçeleri için yer tahsisleri yapılacak. 40 yaş üstü vatandaşların başvuru yapabileceği hobi bahçesi için başvurular 19 Eylül’de başlayıp, 7 Ekim’de sona erecek.

Başvurular ise Merkezefendi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne yapılacak.

Sürecin tamamlanmasının ardından, habi bahçesi tahsisi yapılacak 95 kişi için kura çekimi 13 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de Merkezefendi Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Başvuru dilekçesi (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden verilecek), Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, Merkezefendi Belediyesi sınırları içerisinde oturduğuna dair ikametgah belgesi, Merkezefendi Belediyesi’ne borcu olmadığına dair belge, varsa birinci derece şehit yakını veya gazi ya da engelli olduğunu gösterir belge, başkası adına katılmak isteyenler noterden tasdikli usulüne uygun düzenlenmiş vekaletname, vekile ait nüfus cüzdanı fotokopisi.