Merkezefendi’de hasta yakınları için konuk evi inşa edilecek – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de hasta yakınları için konuk evi...

Merkezefendi’de hasta yakınları için konuk evi inşa edilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2024 Pazartesi - 15:01Güncelleme: 11 Mart 2024 Pazartesi - 15:01
Merkezefendi’de hasta yakınları için konuk evi inşa edilecek

Merkezefendi Belediyesinin CHP’li Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, hasta yakınlarının konaklamaları adına konuk evi projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Merkezefendi için hedefleri ve hayalleri olduğunu kaydeden Şeniz Doğan, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıklamayı sürdürüyor.

Doğan, ekonomik zorluk, hastanelerin durumu ve güven ortamının bozulması gibi sebeplerle ‘Hasta Yakınları Konuk Evi’ni ilçeye kazandıracaklarını dile getirdi. Doğan, hastanelere yakın bir konumda inşa edilecek konuk evinde, şehir dışından gelen hasta yakınları için konaklama imkanı sunulacağını belirtti.

Hasta yakınlarının yaşadığı maddi ve manevi zorlukları hafifletmeyi ve onlara moral ve motivasyon sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Doğan, şu ifadeleri kullandı:

“Görünmeyen ama hissedilen çok ama çok önemli bir ihtiyaca daha derman oluyoruz. Diğer ilçelerden sağlık için ilçemize gelen hasta ve hasta yakınları için konuk evi açıyoruz. Hastanelere yakın, ulaşım kolaylığı sağlayacak bir lokasyonda inşa edilecek konuk evimizde hasta ve hasta yakınlarına güvenli, konforlu, kaliteli hizmet vermeye başlıyoruz.”