Merkezefendi’de gençlik festivali düzenlenecek – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de gençlik festivali düzenlenecek

Merkezefendi’de gençlik festivali düzenlenecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ağustos 2022 Cumartesi - 17:19Güncelleme: 20 Ağustos 2022 Cumartesi - 17:30
Merkezefendi’de gençlik festivali düzenlenecek

Merkezefendi Belediyesince gençlik festivali düzenlenecek. Etkinlik 27-29 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Merkezefendi Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenecek olan gençlik festivali, Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı’nda yapılacak. Festivalin ilk günü olan 27 Ağustos’ta Yeni Türkü ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrası sahne alacak.

Festivalin devam eden günlerdeki programında 28 Ağustos Pazar günü Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog, 29 Ağustos Pazartesi günü ise Can Gox ve Homeless konserleri var.

Konserler saat 20.30'da başlayacak. Festival alanına giriş saati ise 13.00 olarak belirlendi.

Genç, yaşlı demeden 7'den 70'e herkesin bu festivalde buluşacağını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi'yi kültür, sanat ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirmiş olacağımız festivallerimizle sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyoruz. İlçemizde üç gün boyunca sürecek olan festivalimizde her gün iki ayrı konser olacak şekilde toplamda altı konser verilecek. Değerli sanatçılarımız ve müzik grupları halkımıza festival coşkusunu yaşatacak. Tüm sanatsever vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında yapacak olduğumuz Gençlik Festivalimize bekliyorum" dedi.