Merkezefendi’de enstrüman kursları için başvurular başladı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de enstrüman kursları için başvurular başladı

Merkezefendi’de enstrüman kursları için başvurular başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 14:33Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba - 14:33
Merkezefendi’de enstrüman kursları için başvurular başladı

Merkezefendi Belediyesince, ücretsiz verilecek enstrüman kursları için yeni dönem kayıtlarının başladığı kaydedildi.

On farklı branşta düzenlenecek enstrüman kursları için başvuruların bugün başladığı kaydedildi. Bu kapsamda piyano, bağlama, keman, gitar, bateri, çello, ritim, bas gitar, klarnet ve şan kurslarına 8-50 yaş aralığındaki Merkezefendililerin başvurabileceği ifade edildi.

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek kurslara başvuruların Merkezefendi Mahallesi Çam Sokak no:11/A bulunan kurs merkezinden yapılabileceği belirtildi. 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden de kurslar hakkında detaylı bilgi alınabileceği bildirildi.

“İSTEDİKLERİ BRANŞTA EĞİTİM ALABİLECEKLER”

Sanata saygılı müzisyen yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizdeki vatandaşlarımıza sanattan kültüre, spordan eğitime birçok alanda kurs veriyoruz. Kursiyerlerimize istediği branşta eğitim alma imkanı sağlıyoruz. Amatör veya profesyonel müzik yapmak isteyen öğrencilerimize müzik eğitimleribranşlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Öğrencilerimizin müzikal becerilerini bilgiyle donatacağız. Yeni dönemde de kurslarımızın yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum. Müziğe ve enstrümana ilgi duyan tüm sanatseverleri kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.