Merkezefendi’de çocuklar için masal saati etkinliği – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de çocuklar için masal saati etkinliği

Merkezefendi’de çocuklar için masal saati etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2021 Cumartesi - 14:06Güncelleme: 4 Aralık 2021 Cumartesi - 14:19
Merkezefendi’de çocuklar için masal saati etkinliği

Merkezefendi Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından, çocukların hayal gücünü artırma, dikkatini, hafızasını, dil becerisini ve kelime dağarcığını geliştirmek, onlara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla ‘Masal Saati’ etkinliği düzenlendi.

Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilen etkinlikte katılan miniklerin gelişimine katkı sunmak amacıyla masallar anlatıldı.  Masalları can kulağıyla dinleyen minikler daha sonra boya kalemleri ile kâğıtlara birbirinden güzel eserleri çizdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da etkinliğe katılarak 4-7 yaş arasındaki miniklerle bir araya geldi. Kültür, sanat ve eğitim alanında birçok çalışma ve etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Doğan, “Çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimize miniklerimiz yoğun ilgi gösterdi. Bu durum da bizi fazlasıyla mutlu etti. Geleceğimiz olan çocuklarımızın küçük yaşta eğitim, kültür ve sanatla tanışması bizler için çok önemli. Onların kültür ve eğitim seviyesi ne kadar yüksek olursa ülkemizin de geleceği aydınlık olur. Etkinliğimize katılan miniklerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.