Merkezefendi’de çocuklar için karne şenliği – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de çocuklar için karne şenliği

Merkezefendi’de çocuklar için karne şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ocak 2022 Perşembe - 13:32Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe - 13:32
Merkezefendi’de çocuklar için karne şenliği

Merkezefendi Belediyesi, sömestir tatiline girecek öğrencilerin eğlenceli günler geçirmesi amacıyla “Yarıyıl Karne Şenliği” düzenleyecek.

Karne şenliği, 22 Ocak Cumartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Burada, saat 12.00’den itibaren “Sincap Sinco” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek, danslar yapılacak, sihirbazlık gösterileri sunulacak, boyama, maskotlar ve yüz boyama etkinlikleri yapılacak.

Sincap Sinco isimli çocuk tiyatrosunun 12.00 - 13.00 - 14.00 - 15.00 ve 16.00 saatlerinde gösterimde olacağı belirtildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, etkinlikle ilgili “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizler çok önemli ve öncelikli. Merkezefendi Belediyesi olarak bu düşünce ve anlayışla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara aydınlık bir gelecek bırakmak amacıyla birçok hizmet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Çocuklarla her zaman yan yana olan Merkezefendi Belediyesi, çocuklarla büyüyor ve birlikte geleceğe yürüyor. Çocuklarımızın mutlu, özgür ve üretken olduğu bir Merkezefendi için çalışıyoruz. Çocuklarımıza karne günü etkinliği düzenleyerek hep birlikte eğlenmek ve onlara moral olmak istiyoruz. Tüm öğrencilerimizi şimdiden karnelerindeki notlarından dolayı kutluyor, şenliğimize davet ediyorum” açıklamasını yaptı.