Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri sürüyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri sürüyor

Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2021 Perşembe - 12:16Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 16:09
Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri sürüyor

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında, Gökkuşağı Tiyatro Grubu ‘Masalcı Kuklalar’ oyunuyla 3 Ekim Pazar günü sahne alacak.

Merkezefendi Belediyesi ‘Çocuk Tiyatrosu Günleri’ne devam ediyor. İki haftada 2 bin 500 çocuğun izlediği oyunlar, gelen talep üzerine yeniden sergilenecek. Gökkuşağı Tiyatro Grubu’nun ‘Masalcı Kuklalar’ oyunu, 3 Ekim Pazar günü saat 12.00 ve 13.00’te iki seans halinde Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi Salon’da çocuklarla buluşacak.

 Kültür ve sosyal etkinliklerin devam edeceğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hem çocuklarımız hem de değerli velilerimiz bu dönemde oldukça sıkıldı. Aynı zamanda yerel tiyatro gruplarımız da oldukça zorlandı. Merkezefendi Belediyesi olarak hem sanatçılarımıza destek olmak hem de çocuklarımıza ve ailelerimize keyifli vakit geçirmek için ‘Çocuk Tiyatrosu Günleri’ başlattık. Çocuklarımız oyunlara çok büyük ilgi gösterdi. Böylesine ilgi olunca bizlerde oyunlarımıza devam ediyoruz. Tüm çocuklarımızı eğlenceli zaman geçirecekleri oyuna davet ediyorum” dedi.