Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri başladı

Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 12:33Güncelleme: 22 Eylül 2021 Çarşamba - 12:33
Merkezefendi’de Çocuk Tiyatrosu Günleri başladı

Merkezefendi Belediyesinin düzenlediği, yerel tiyatro topluluklarının oyunlarını sahnelediği “Çocuk Tiyatrosu Günleri” başladı.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde Gökkuşağı Tiyatro Grubu, “Masalcı Kuklalar”, ikinci günde Merkezefendi Kent Tiyatrosu “Değiş Tokuş Dükkânı” oyunları çocuklar için sahneledi. Merkezefendi ilçesindeki okullarda eğitim-öğretim gören öğrenciler, sahnelenen oyunlarla doyasıya gülüp, eğlendi.

Etkinlek kapsamında, yarın (perşembe) saat 11.00 ve 14.00’te Eğlence Adası Tiyatro Grubu’nun sahneleyeceği “Uçan Şemsiye” oyun çocuklarla buluşacak.

OYUNLAR DEVAM EDECEK

Çocuk Tiyatrosu Günleri kapsamında, 27 Eylül Pazartesi ve 28 Eylül Salı günü saat 10.00 ve 11.00’de “Masalcı Kuklalar”, 3 Ekim Pazar günü saat 14.00’te “Değiş Tokuş” oyunlar sahnelenecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, etkinlikle ilgili “Kültür ve sanatı en ufak yaştan itibaren benimsemeli, çocuklarımızı kültür ve sanat etkinliklerine alıştırmalıyız. Yaşadığımız pandemi sürecinde çocuklarımız çok etkilendi, çok sıkıldı. Onların doyasıya eğlenip gülmeleri için Çocuk Tiyatrosu Günleri düzenliyoruz. İlk oyunumuz, çocuklarımızın yoğun katılımı ile sahnelendi. Tiyatro günlerimiz devam ediyor. Tüm çocuklarımızı keyifli çocuk tiyatro oyunlarımıza davet ediyorum” açıklamasını yaptı.