Merkezefendi’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümüne özel konser – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümüne...

Merkezefendi’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümüne özel konser

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2022 Pazartesi - 12:27Güncelleme: 14 Mart 2022 Pazartesi - 12:27
Merkezefendi’de Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümüne özel konser

Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Tek ve Çok Sesli Gençlik Korosu, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümüne özel bir konser verecek.

Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel konser düzenlenecek.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde 18 Mart Cuma günü saat 20.00’de başlayacak konserde, Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Tek ve Çok Sesli Gençlik Korosu Zühal Feray Şenkibar şefliğinde ilk kez müzikseverler ile buluşacak.

DOĞAN’DAN ETKİNLİĞE DAVET

Denizlilileri konsere davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak hem aziz şehitlerimizi bir kez daha hatırlamak hem de tarihimizde önemli bir yeri olan ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale destanımızın anısına Merkezefendi Belediyesi Türk Halk Müziği Tek ve Çok Sesli Gençlik Koromuz ile özel bir konser düzenliyoruz. Tüm hemşehrilerimi bu özel etkinliğimize davet ediyorum" diye konuştu.