Borç yapılandırmada son başvuru tarihi 3 Temmuz – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Borç yapılandırmada son başvuru tarihi 3...

Borç yapılandırmada son başvuru tarihi 3 Temmuz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2023 Pazartesi - 15:39Güncelleme: 12 Haziran 2023 Pazartesi - 15:40
Borç yapılandırmada son başvuru tarihi 3 Temmuz

Merkezefendi Belediyesince, borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihinin 3 Temmuz olduğu bildirildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, borç yapılandırmasının devam ettiği belirtildi.

Borcu olan vatandaşlar ile kuruluşların, kanun kapsamında olan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezaları, imar para cezaları ve kira borçlarını Merkezefendi Belediyesi’nde yapılandırabileceği açıklandı.

Vergi affından yararlanmak isteyenlerin, 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar başvuruda bulunması gerektiği kaydedildi. Yapılandırma çerçevesinde belediyeye borcu olan tüm kişi veya kuruluşların yapacakları peşin ödemelerde vergi, ceza ve harçların gecikme faizlerinin %90’ının silindiği ifade edildi.

Borcunu yapılandırmak isteyenlerin www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden ‘Ön başvuru’ yapabileceği, işlemlerin tamamlanabilmesi için kanun gereği imzalı başvuru dilekçelerinin Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binasına ulaştırılması gerektiği de belirtildi.