Merkezefendi’de bayram için hazırlıklar tamamlandı – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de bayram için hazırlıklar tamamlandı

Merkezefendi’de bayram için hazırlıklar tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Haziran 2023 Salı - 14:21Güncelleme: 27 Haziran 2023 Salı - 14:21
Merkezefendi’de bayram için hazırlıklar tamamlandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kurban Bayramı için ilçe genelindeki hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek, “Hijyen ve sağlık standartlarına uygun kesim alanlarımız hemşehrilerimizin hizmetine hazır” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından belirlenen kurban kesim alanlarında, Merkezefendililere en iyi şekilde hizmet vermek üzere hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Belirlenen noktalarda vatandaşın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda kurban kesim işlemlerini gerçekleştirebilmesi için tüm tedbir ve önlemler alınırken, kasap, zabıta ekipleri ve görevli personelinde hazır bulunacağı belirtildi. Görev alan ekiplerin, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlara yardımcı olacağı kaydedildi.

KÜÇÜKBAŞ KURBAN KESİMİNİN YAPILACAĞI YERLER

Yenişehir Kapalı Pazar Yeri, Sevindik Kapalı Pazar Yeri, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri, Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri, Servergazi Kapalı Pazar Yeri, TOKİ Evleri Kapalı Pazar Yeri, Barbaros Kapalı Pazar Yeri, Karaman (Değirmenönü) Kapalı Pazar Yeri ve 1200 Evler Kapalı Pazar Yerlerinde küçükbaş kurban kesimi yapılacak.