Merkezefendi’de bağışlanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine Merkez Eli’yle ulaştırılıyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de bağışlanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine Merkez...

Merkezefendi’de bağışlanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine Merkez Eli’yle ulaştırılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Eylül 2023 Salı - 14:02Güncelleme: 5 Eylül 2023 Salı - 14:02
Merkezefendi’de bağışlanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine Merkez Eli’yle ulaştırılıyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkez Eli Ev Eşyası ve Kıyafet Mağazası’na bağışlanan eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ettiğini dile getirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçe genelindeki faaliyetlerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Merkez Eli bünyesindeki ‘İyilik Hareketi’ ile hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların kullanmadığı ancak kullanılabilir durumda olan ihtiyaç fazlası beyaz eşya ve mobilyaların ekipler tarafından adreslerden alınarak dezenfekte edildiği, sonrasında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığı ifade edildi. Mobilya ve Beyaz Eşya iyilik hareketine destek olmak isteyen hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerinin 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden kayıt oluşturması gerektiği de anımsatıldı.

İlçede iki yüz noktaya kurulan ‘Giysi Kumbaraları’ndan toplanan ve vatandaşlar tarafından da Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne teslim edilen kullanılabilir durumdaki ihtiyaç fazlası giysi ve tekstil ürünleri de Merkez Eli Kıyafet Mağazası’nın yer alıyor. Ürünlerin yıkanıp, ütülenerek hijyenik bir şekilde kullanıma hazır hale getirildiği belirtilirken, ihtiyaç sahiplerinin Merkez Eli Mağazası’na gelerek ilk önce kayıt oluşturduktan sonra ürünleri teslim aldığı kaydedildi.

“BİRLİKTELİK DUYGUSU ÇOK YÜKSEK”

Hayırseverlerin büyük katkı sağladığı iyilik hareketinin amacına ulaşmayı sürdürdüğünü söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşmaya, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Dayanışmanın ve paylaşmanın çok yüksek seviyelerde olması bizleri mutlu ediyor. Katkıda bulunan tüm hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Merkezefendi ve Merkezefendililer için çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Merkezefendi dayanışma ve birliktelik duygusuyla çok daha güzel” diye konuştu.