Merkezefendi’de ay boyu sürecek Ornaz Vadisi Yaz Şenliği başladı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de ay boyu sürecek Ornaz Vadisi...

Merkezefendi’de ay boyu sürecek Ornaz Vadisi Yaz Şenliği başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:16Güncelleme: 7 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:16
Merkezefendi’de ay boyu sürecek Ornaz Vadisi Yaz Şenliği başladı

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ve ağustos ayı boyunca sürecek Ornaz Vadisi Yaz Şenliği, hafta sonunda başladı. Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlik ile ilgili konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Şenliğimiz aynı enerji ve heyecanla hafta sonları devam edecek” dedi.

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesince, hem girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilemesi hem de vatandaşların keyifli ve güzel vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ hafta sonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, meclis üyeleri ve muhtarlar katılım sağladı.

“KADIN İŞ GÜCÜNE ÖNEM VERİYORUZ”

Girişimci kadınların el emeği ürünlerini 150 stantta sergilediği şenliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, konserler, yarışmalar ve çeşitli aktiviteler yapıldı. Girişimci kadınların her daim yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, göreve geldikleri günden bu yana kadın iş gücü ile emeğine önem verdiklerini dile getirdi. Doğan, konuşmasında şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren kadın emeği ve iş gücüne büyük önem verdik. Bununla beraber kadınlarımızı iş gücü anlamında destekleyecek festivallerimizi gerçekleştirdik. Denizli'nin sıcak bir yaz gününde üreten ve emekçi kadınlarla bir araya geldik. Hem o yakıcı sıcaklardan kurtulup Ornaz Vadimize geldik hem de ekonomik krizin hat safhada olduğu bu zor günlerde biraz daha aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımızın bir kez daha yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bütün Merkezefendili ve Denizlili hemşehrilerime katılımları için çok teşekkür ediyorum. Herkesi Ağustos ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ne davet ediyorum. Şenliğimiz aynı enerji ve heyecanla hafta sonları devam edecek”