Merkezefendi’de Alzheimer hastaları için etkinlik – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de Alzheimer hastaları için etkinlik

Merkezefendi’de Alzheimer hastaları için etkinlik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2023 Perşembe - 14:41Güncelleme: 21 Eylül 2023 Perşembe - 14:42
Merkezefendi’de Alzheimer hastaları için etkinlik

Merkezefendi Belediyesi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Günü’nde, Alzheimer Yaşam Merkezine devam edenler ile ailelerini etkinlikte bir araya getirdi.

Alzheimer Yaşam Merkezi’nde eğitim görenler ile ailelerine yönelik Ornaz Vadisi’nde etkinlik düzenlendi. Programa Gönül Köprüsü Yardımlaşma Derneği ve korosu ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da katıldı.

Canlı müzik eşliğindeki etkinlikte keyifli anlar yaşayan özel konuklar, etkinlik dolayısıyla Doğan’a teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Doğan ise, Denizli’de 2 yıl önce bir ilki gerçekleştirerek Alzheimer Yaşam Merkezi ile önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirterek, “Bu şehirde hiç kimse doğduğuna pişman olmasın dedik, özellikle büyüklerimiz. Büyüklerimiz hayatlarının son döneminde istedikleri şekilde, mutlu ve yüzleri gülerek yaşlılıklarını geçirsin istiyoruz. Açmış olduğumuz Alzheimer Yaşam Merkezimizde çalışma arkadaşlarımızla beraber siz büyüklerimize konforlu, güvenli ve sağlıklı bir alanı tesis ettik ve hep birlikte sürdürüyoruz. Sizin gözünüz hiç arkada kalmasın, onları merak etmeyin, büyüklerimiz bize emanet. Bu güzel günde siz değerli büyüklerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak değerli büyüklerimizin sadece özel günlerde değil her zaman yanındayız. Biz sizlerle birlikte güçlüyüz” dedi.