Merkezefendi’de aileler pazar alışverişinde çocuklar oyun otobüsünde – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi’de aileler pazar alışverişinde çocuklar oyun...

Merkezefendi’de aileler pazar alışverişinde çocuklar oyun otobüsünde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:49Güncelleme: 3 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:49
Merkezefendi’de aileler pazar alışverişinde çocuklar oyun otobüsünde

Merkezefendi Belediyesince tarafından hizmete alınan oyun otobüsü, pazar alışverişine çıkan ailelerin çocuklarını bırakabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesince ilçeye kazandırılan modern kapalı pazar yerleri, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Selçukbey Kapalı Pazar Yeri, 1200 Evler Kapalı Pazar Yeri ve Adalet Kapalı Pazar Yeri ile hem pazar esnafına hem de vatandaşlara,kış ve yaz aylarındaki olumsuz hava şartlarından etkilenmeden rahatça alışveriş yapma imkanı sunarken, Başkan Şeniz Doğan da, “Modern kapalı pazar yerlerimiz ile esnafımızın da hemşehrilerimizin de rahatlıkla alışveriş yapmalarını sağlıyoruz” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi ile bakımı ve tasarımı Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan, haftanın belirli günlerinde mahallelerdeki pazar yerlerine giden, Denizli’de ilk ve tek olan Oyun Otobüsünde çocuklar oyun oynayıp sosyalleşirken aileleri de alışverişlerini rahatça yapabiliyor. Otobüsün içerisinde bir anaokulunda olması gereken faaliyet masaları, oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri, kitaplar, akıl oyunları, oyun hamurları gibi tüm eğitim araç ve gereçleri bulunuyor.