Merkezefendi Yüzüncü Yıl Gençlik Merkezi gençlerin hizmetinde – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Yüzüncü Yıl Gençlik Merkezi gençlerin...

Merkezefendi Yüzüncü Yıl Gençlik Merkezi gençlerin hizmetinde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 16:59Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi - 16:59
Merkezefendi Yüzüncü Yıl Gençlik Merkezi gençlerin hizmetinde

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi, gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılıyor.

Merkezefendi Belediyesi, bir süre önce Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sunduğu Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi ile ilçedeki gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılıyor. Tesiste eğitim sınıfları, kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, sosyal alanı, kütüphanesi, kafeteryası, fuaye alanı, 100 kişilik seminer salonu, bireysel ve grup çalışma odaları bulunuyor.

Kültür, sanat ve spor etkinliklerine ev sahipliği yapan merkez 1200 metrekarelik alana sahip. Burada düzenlenen çeşitli kurslar devam ediyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını, Cumhuriyet’in 100. yılında ilçeye kazandırılan Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nde gençlerin istedikleri aktiviteleri yapabildiğini belirtti.

Doğan, sanattan kültüre, eğitimden spora, kişisel gelişimden sosyalleşmeye kadar birçok alanda vakit geçirilebilen bu merkezin gençlerimizin gözdesi haline geldiğini ifade ederek, “Sadece gençlerin de değil 7'den 70'e her yaştan hemşehrilerimizin de yararlanacağı bir merkez. Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’ni daha görmeyen herkesi tesisimize bekliyoruz” dedi.