Merkezefendi Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Merkezefendi Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ekim 2022 Cuma - 16:24Güncelleme: 28 Ekim 2022 Cuma - 16:54
Merkezefendi Mahallesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Merkezefendi Belediyesi, ilçeyle aynı adı taşıyan mahalledeki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Çalışmalar kapsamında 45 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 120 bin metrekarelik kaldırım parke taşı döşemesinin yapıldığı bildirildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, üstyapı çalışmalarının tamamlandığı Merkezefendi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.  Doğan, çalışmalar kapsamında 45 bin metrekarelik sıcak asfalt serimi, 120 bin metrekarelik kaldırım parke taşı, 40 bin metrekare uzunluğunda kaldırım bordür taşı döşemesi ve 20 bin metreküplük alana beton dökme işlemi gerçekleştirildiğini söyledi.

Mahalleye bağlı sokaklarda elektrik ve telefon hatları yer altına alınıp, yeni tip aydınlatma direkleri dikildiğini beliten Doğan, “İlçemizi marka haline getirmek için çalışmalarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. Sadece Merkezefendi Mahallemizde değil ilçemizin çeşitli bölgelerinde üst yapı çalışmalarımız devam etmekte. Tek bir amacımız var, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Merkezefendi’yi hep birlikte oluşturmak. Merkezefendi Mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.