Merkezefendi Korosu Uluslararası Koro Festivali’nde sahne alacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Korosu Uluslararası Koro Festivali’nde sahne...

Merkezefendi Korosu Uluslararası Koro Festivali’nde sahne alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Temmuz 2022 Pazartesi - 14:38Güncelleme: 18 Temmuz 2022 Pazartesi - 16:04
Merkezefendi Korosu Uluslararası Koro Festivali’nde sahne alacak

Merkezefendi Belediyesi Tek ve Çok Sesli Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, 7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’nde konser verecek.

Çanakkale’de 19-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Koro Festivali’ne Merkezefendi Belediyesi Tek ve Çok Sesli Türk Halk Müziği Gençlik Korosu da katılacak.

Organizasyon kapsamında seminerler, workshop aktiviteleri, atölye etkinlikleri, paneller, salon performansları ve sokak konserleri gerçekleştirilecek. Festivalde dünya koro müziği alanında uzman, yabancı ve yerli jüri üyeleri, akademisyenler ve koro şefleri de yer alacak.

“BİZLERİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER”

Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kültür ve sanat bir toplumun en önemli damarlarından bir tanesidir. Bu bilinç ile bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Bünyemizde kurmuş olduğumuz ve her gün gelişen Tek ve Çok Sesli Türk Halk Müziği Gençlik Koromuz, 7. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’ne katılarak bizleri temsil edecek. Birbirinden değerli sanatçılarımızın yer aldığı koromuza uluslararası gerçekleştirilen festivalde başarılar diliyorum” diye konuştu.