Merkezefendi Kitap Günleri’ne öğrencilerden yoğun ilgi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Kitap Günleri’ne öğrencilerden yoğun ilgi

Merkezefendi Kitap Günleri’ne öğrencilerden yoğun ilgi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mayıs 2022 Salı - 16:44Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı - 16:44
Merkezefendi Kitap Günleri’ne öğrencilerden yoğun ilgi

Merkezefendi Kitap Günleri’ne öğrencilerden yoğun ilgi. Etkinliğin başladığı 27 Mayıs’tan bu yana stantları 2 bin dolayında öğrencinin ziyaret ettiği bildirildi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap günleri, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Yazarlar, söyleşi ve imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluşurken, öğrenciler de stantları gezerek bilgi ediniyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, öğrencilerin ilgisinden mutluluk duyduklarını belirterek, “2.Kitap Günlerimiz birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Binlerce eserin yer aldığı Kitap Günlerimize geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz de büyük ilgi gösteriyor. Onların bu ilgisi ve heyecanı bizleri çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizin böylesine güzel etkinliklerle buluşması hem kendileri hem de bizler için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime, kültüre ve sanata her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. 5 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek Kitap Günlerimize tüm kitapsever hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.