Merkezefendi Halk Ekmek Büfeleri açılıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Halk Ekmek Büfeleri açılıyor

Merkezefendi Halk Ekmek Büfeleri açılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Eylül 2022 Çarşamba - 18:04Güncelleme: 8 Eylül 2022 Perşembe - 17:22
Merkezefendi Halk Ekmek Büfeleri açılıyor

Merkezefendi Belediyesinin, en çok tüketilen gıda maddelerinden olan ekmeği dar gelirlilere düşük fiyatla ulaştırmak için hayata geçirdiği Halk Ekmek’te büfeler kuruldu. İlk etapta ekmek satışları 4 mahallede başylayacak.

Merkezefendi Belediyesinin “bütçe dostu proje” olarak bir süredir hazırlığını yaptığı Halk Ekmek uygulamasında satışlar başlıyor. Merkezefendi Halk Ekmek satışlarının ilk etapta başlayacağı mahalleler belirlendi.

SATIŞLAR BU MAHALLELERDEN BAŞLIYOR

Halk Ekmek satışlarının yapılacağı ilk 4 mahalle Karahasanlı, Alpaslan, Karaman ve Sümer mahalleleri olacak. Ekmek satışları, Karahasanlı Mahallesi Alperen Ersoy Kapalı Pazar Yeri önü, Alpaslan Mahallesi 5505 Sokak, Karaman Mahallesi Muhtarlığı arkası ve Sümer Kapalı Pazar Yeri’nin yanında yapılacak.

Bu mahallelerdeki büfelerde ekmek satışları yarın (perşembe) saat 07.00’den itibaren başlayacak.

EN FAZLA 4 EKMEK

Ekmeğin 3 liradan satışa sunulacağı büfelerde çevre ve doğayı korumak amacıyla poşet verilmeyecek.

Pazar günleri hariç haftanın altı günü hizmet verecek olan büfelerden kişi başı en fazla dört ekmek alınabilecek.

Belirlenen ilk dört mahalleye yerleştirilen Merkezefendi Halk Ekmek büfeleri, ilerleyen haftalarda diğer mahallelerde kurulacak.

DOĞAN: DAR GELİRLİLERE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuyla ilgili açıklamasında, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti. Doğan, “Büfelerimizde yarın ekmek satışlarına başlıyoruz. Dar gelirli ailelerin bütçelerine katkı sağlamak için başlattığımız projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarımıza Merkezefendi Halk Ekmek büfelerimiz ile destek olmayı amaçlıyoruz. Kurduğumuz büfelerde uygun, kaliteli ve sıcak ekmekler halkımızın sofralarına ulaşacak. Merkezefendimize hayırlı olsun” dedi.