Merkezefendi Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi’nde sona doğru – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi’nde...

Merkezefendi Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi’nde sona doğru

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Eylül 2023 Pazartesi - 11:36Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi - 11:38
Merkezefendi Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi’nde sona doğru

Merkezefendi Belediyesinin Gençlik, Kültür ve Yaşam Merkezi projesinde sona yaklaşıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tesisin yakında hizmete açılacağını bildirdi.

Merkezefendi Belediyesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi, gençlerin sosyal, eğitim ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak. 1200 metrekarelik alana sahip ve 3 kattan oluşan Gençlik Kültür ve Yaşam Merkezi’nde eğitim sınıfları, kişisel gelişim ve hobi atölyeleri, sosyal alanı, kütüphane, kafeterya, fuaye alanı, 100 kişilik seminer salonu, bireysel ve grup çalışma odaları, kültür, sanat ve spor etkinlikler için bölümler yer alacak.

Gençlik, Kültür ve Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gençlerin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Tesisin en kısa sürede hizmete sunulacağını ifade eden Doğan, “İlçemize kazandırdığımız birçok merkezden sonra şimdi de Mehmet Akif Ersoy Mahallemize ‘Gençlik, Kültür ve Yaşam Merkezimizi’ kazandıracağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ diyen; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Merkezefendi İlçemize yakışan 'Gençlik, Kültür ve Yaşam Merkezi'mizi çok yakında açıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizin her mahallesinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin sanattan kültüre, eğitimden spora, kişisel gelişimden sosyalleşmeye kadar birçok alanda vakit geçireceği bu merkezimiz gençlerimizin gözdesi olacak” dedi.