Merkezefendi Gençlik Festivali düzenlenen 3 konserle sona erdi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Gençlik Festivali düzenlenen 3 konserle...

Merkezefendi Gençlik Festivali düzenlenen 3 konserle sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2021 Pazartesi - 08:00Güncelleme: 30 Ağustos 2021 Pazartesi - 02:59
Merkezefendi Gençlik Festivali düzenlenen 3 konserle sona erdi

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen Gençlik Festivali, RollBack, Umut Kaya ve Aydilge konserleriyle sona erdi. Katılımcılar güzel şarkılar eşliğinde eğlenirken, gece İzmir Marşı’yla sona erdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik Festivali’nin son gününde de katılımcılar müziğe doydu. Festivalin son gününde sahneye ilk olarak RollBack çıktı. Daha sonra Umut Kaya’nın birbirinden güzel şarkılarıyla keyiflenen sanatseverler, Aydilge’nin sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı. Genç sanatçı birbirinden güzel şarkılarıyla Gençlik Festivali’ne renk katarken Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile birlikte Türk bayrakları eşliğinde İzmir Marşı’nı söyledi.

"GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ"

Kendilerini yalnız bırakmayan ve festival coşkusunu doyasıya yaşayan sanatseverlere teşekkür eden Doğan, Gençlik Festivali’ni geleneksel hale getireceklerini dile getirdi. Doğan, “Hemşehrilerimizi sevilen sanatçılarla buluşturmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren birbirinden değerli sanatçılarımızı ilçemizde ağırladık. Artık Merkezefendi’de Gençlik Festivalleri olacak. Merkezefendi sanatın ve kültürün merkezi olacak. Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize birçok branşta kurslar veriyoruz. Merkezefendi’de geleceğin sanatçıları yetişiyor. Sahneye çıkan ve festival coşkusunu bizlere yaşatan değerli müzik gruplarımıza çok teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Athena ile birlikte kutlayacağız. Saat 21.00’de başlayacak konserimizin hemen öncesinde saat 20.00’de Fener Alayımız olacak. Hepinizi bekliyoruz” dedi.

Bugün saat 21.00’de başlayacak konserde ünlü rock grubu Athena, Merkezefendililer ile birlikte zaferin 30 Ağustos Zaferi'nin  99. yılını kutlayacak.