Merkezefendi Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi açılışa hazırlanıyor – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi açılışa...

Merkezefendi Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi açılışa hazırlanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2022 Pazartesi - 15:10Güncelleme: 13 Haziran 2022 Pazartesi - 15:10
Merkezefendi Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi açılışa hazırlanıyor

Merkezefendi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle Muratdede Mahallesi’nde inşa edilen Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi’nin yakında hizmete açılacağı bildirildi.

Merkezefendi Belediyesi, Sevindik Mahallesi’nden sonra ikinci gündüz bakımevini Muratdede Mahallesi’nde hizmete sunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılış hazırlıkları yapılan Gamateks-Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi’nde incelemelerde bulundu. Doğan, çocukların gelişimine katkıda bulunmak, ilköğretime hazırlamak ve çalışan kadınların çocuk bakımına destek olmak amacıyla gündüz bakımevlerine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Kayıtların çok yakında alınmaya başlayacağını belirten Doğan, “Aydınlık yarınlarımızın tenatı olan çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi çok önemli. Öncelikli projelerimizin arasında yer alan gündüz bakımevlerini ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. İlk olarak Sevindik Mahallemize kazandırdığımız kreşimizi, bu kez de Muratdede Mahallemizde hizmete açacağız. Merkezefendimizde özellikle eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve kadın istihdamı artırmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız, kreşlerimizle geleceğe emin adımlarla hazırlanacaklar. Okul öncesi eğitim verecek olan kreşimiz, bölgede oturan çalışan annelerimizin hayatını da kolaylaştıracak. Kreşimizi miniklerimiz ve aileleriyle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Kayıtlarımız çok yakında başlayacak. Çocuklarımızın eğitimi için yatırımlarımız her zaman devam edecek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Gamateks Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi, 799 metrekarelik alana sahip. Bina yapısı bodrum, zemin ve 1. Kattan oluşuyor. Gündüz bakımevinde 4 adet sınıf, uyku odası, rehberlik ve revir odası, etkinlik alanı, açık oyun alanı, spor-sanat odası, bekleme alanı, öğretmenler odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor.