Merkezefendi El Ele kampanyasıyla depremzedelere iftar yemeği – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi El Ele kampanyasıyla depremzedelere iftar...

Merkezefendi El Ele kampanyasıyla depremzedelere iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mart 2023 Perşembe - 14:27Güncelleme: 23 Mart 2023 Perşembe - 14:28
Merkezefendi El Ele kampanyasıyla depremzedelere iftar yemeği

Merkezefendi Belediyesi, ‘Merkezefendi El Ele’ hareketiyle hayırseverler aracılığıyla bu yıl da ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği yardımında bulunmayı sürdürecek.

Merkezefendi Belediyesi tarafından 2020 yılında başlatılan ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi, bu yıl da devam ediyor. Ramazan ayına özel olarak uygulanan iyilik hareketine hayırseverlerin 80 TL ve katlarında yapacağı destek ile deprem bölgelerinden ilçeye gelen afetzedelere iftar yemeği ulaştırılacak.

Söz konusu destek ile ilçede hizmet veren, sisteme kayıtlı olan ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın bütçesine de katkı sağlanacağı kaydedilirken, ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinde faaliyet göstermek isteyen esnaf ve harekete destek olmak isteyen hayırseverlerin https://www.merkezefendi.bel.tr/elele/ adresinden işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.

İlçedeki depremzedeler ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnaf ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şöyle konuştu:

“Dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşadığımız ve üç yıldır gerçekleştirdiğimiz ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketimize dördüncü yılında, bu Ramazan ayında da devam ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi, Merkezefendimizde ekmeğimiz de bir, soframız da bir.”