Doğan’ın yoğun programı – D20Haber
13.05.2024, Pazartesi
10 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Doğan’ın yoğun programı

Doğan’ın yoğun programı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2019 Pazar - 10:49Güncelleme: 7 Nisan 2019 Pazar - 10:50
Doğan’ın yoğun programı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hafta sonunda basketbol maçına gidip sporculara destek verirken, 2 açılış ve defileye katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, göreve yoğun bir tempoyla başladı. Hafta sonu molası vermeyen Doğan’ın, cumartesi programı yoğundu. Bazı açılışlara katılan Doğan, etkinliklerin ardından Halk Eğitim’in defilesini ve günün finalinde ise Denizli Basket’in maçını izledi.

Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü play-off karşılaşmasını tribünden takip etti. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada Doğan, Denizli Basket’e taraftarlarla birlikte destek verdi. Maç sonunda takımı alkışlayan Doğan, teknik heyete ve oyunculara “Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Maç sonunda “Büyük Başkan Şeniz Doğan” tezahüratları ile tribünleri gezen Başkan Doğan, tüm taraftara teşekkür etti.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanan play-off ilk maçında BeylikdüzüBasket’i 88-53 mağlup etti.

DOĞAN’DAN İKİ AÇILIŞ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bir güzellik merkezinin ve bir bistro cafenin açılış kurdelesini kesti. Doğan, “Bizler her zaman işletmecilerimizin yanında olacağımızın sözünü verdik. Denizlimize, Merkezefendimize, işletmecilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Haberin DevamıReklam




“SANATIN VE SANATÇININ DAİMA ARKASINDAYIZ”

Doğan açılışlardan sonra Halk Eğitim Merkezi’nde Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Teknolojileri Alanı’nın düzenlediği “Efsane Moda Tasarım Defilesi “ne katıldı.

Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen defile renkli görüntülere sahne oldu. Alkışlarla karşılanan Başkan Doğan, defilenin sonunda “Hepiniz hoş geldiniz. Defileyi izledik. Gerçekten çok güzel bir sunumdu. Yarışmacı arkadaşlarımızı ve kazananları tebrik ediyorum. Tabi kadın başkan olunca daha bir ilgiyle izledik. Yerelde de inşallah daha güzel defilelerde birlikte olmak istiyoruz. Biz de okullarımızı bu konuda desteklemek istiyoruz. Bizler her zaman söylediğimiz gibi okullarımızın daima arkasında olacağız. Sanatın ve sanatçının arkasında olacağız. Sizlerle birlikte daha güzel projelerde, daha güzel defilelerde, daha güzel etkinliklerde hep birlikte olacağız. Kazanan arkadaşlarıma hayırlı olsun” diye konuştu.