Merkezefendi Belediyesinin tercih danışmanlığı hizmetinden yüzlerce genç yararlandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin tercih danışmanlığı hizmetinden yüzlerce...

Merkezefendi Belediyesinin tercih danışmanlığı hizmetinden yüzlerce genç yararlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2022 Cuma - 15:36Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma - 15:36
Merkezefendi Belediyesinin tercih danışmanlığı hizmetinden yüzlerce genç yararlandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, üniversite adaylarına yönelik verilen YKS Tercih Danışmanlık Hizmetinden çok sayıda öğrencinin yararlandığını söyleyerek, “Gençlerimizin en doğru tercihleri yapmaları adına titiz ve detaylı bir çalışma yürüttük” dedi.

Öğrencilere destek kapsamında Merkezefendi Belediyesi ile Merkezefendi Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarı elde ederek tercih yapma hakkını elde eden öğrencilere danışmanlık hizmeti verildi.

Uzman danışmanlar tarafından verilen hizmetten yüzlerce öğrenci yararlandığını aktaran Doğan, “Aldıkları başarılı sonuçlarla üniversiteli olmaya hak kazanan gençlerimize, 10 gün boyunca danışmanlık hizmeti verdik. Gençlerimizin, kendilerine en uygun ve en doğru tercihleri yapmaları adına titiz ve detaylı bir çalışma yürüttük. Ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.