Merkezefendi Belediyesinin projeleri Antalya’daki fuarda görücüye çıktı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin projeleri Antalya’daki fuarda görücüye...

Merkezefendi Belediyesinin projeleri Antalya’daki fuarda görücüye çıktı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Kasım 2021 Perşembe - 15:43Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe - 16:50
Merkezefendi Belediyesinin projeleri Antalya’daki fuarda görücüye çıktı

Merkezefendi Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde düzenlenen “Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı”nda stant açarak projelerini tanıttı.

Bugün başlayan ve 13 Kasım’a kadar sürecek organizasyonda, Merkezefendi Belediyesinin Yaşam Merkezi, Bilim Merkezi, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, Masal Parkı, Geri Dönüşüm Parkı, Engelsiz Park ve güneş enerjisi, Çare Kapınızda, Halk Süt, Merkez Eli, evde bakım hizmeti, mama üretim makinesi, Aile Rehberlik Merkezi, lavanta bahçesi, küçükbaş hayvan, gübre ve fide desteği projeleri açılan stantta tanıtılıyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin açmış olduğu stant ve Türkiye’ye örnek olan projeler katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.  Fuara Merkezefendi Belediyesi meclis üyeleri de katılım sağladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin destekleri ile düzenlenen 9. Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu için Antalya'dayız. Standımızı ziyaret eden konuklarımıza belediyecilik hizmetlerimizi anlatıyor, standını ziyaret ettiğimiz belediyelerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Fuarın tüm yerel yönetimler için verimli olmasını diliyorum” diye konuştu.