Merkezefendi Belediyesinin iftar sofrası Sırakapılar Mahallesi’nde kuruldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin iftar sofrası Sırakapılar Mahallesi’nde...

Merkezefendi Belediyesinin iftar sofrası Sırakapılar Mahallesi’nde kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mart 2024 Pazar - 16:35Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar - 16:35
Merkezefendi Belediyesinin iftar sofrası Sırakapılar Mahallesi’nde kuruldu

Merkezefendi Belediyesi tarafından Sırakapılar Mahallesi’nde kurulan iftar yemeğine katılan Başkan Şeniz Doğan, “Ramazan ayı kardeşlik ve dostluk demek” ifadesini kullandı.

Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Bu kapsamda iftar sofrası de Sırakapılar Mahallesi’ne kuruldu.

 

İftara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Programa katılan vatandaşlar , ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

Ramazan ayının maneviyatını mahallelerde yaşattıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ramazan demek; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk demek. Mahallelerimizde kurduğumuz gönül sofralarıyla Ramazan ayının o bereketini ve huzurunu yaşatıyoruz. Sizlerle birlikte gönül gönüle, yan yana ve can cana oluyoruz” dedi.

Öte yandan 24 Mart Pazar günü Yenişehir Mahallesi Zaferiya Abalıoğlu İlkokulu Bahçesi'nde toplu iftar programını gerçekleştireceği bildirildi.