Kadın girişimci: Kadına verilebilecek en güzel şey iş imkânıdır – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kadın girişimci: Kadına verilebilecek en güzel...

Kadın girişimci: Kadına verilebilecek en güzel şey iş imkânıdır

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2021 Cumartesi - 16:35Güncelleme: 18 Aralık 2021 Cumartesi - 18:58
Kadın girişimci: Kadına verilebilecek en güzel şey iş imkânıdır

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali’ne katılan kadın girişimcilerden Güliz Kelle Atcalı, “Bir kadına verilebilecek en güzel şey iş imkânıdır” dedi.

Merkezefendi Belediyesince bu yıl ilk kez düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali sürüyor. 160 standın kurulduğu festivale katılan açan kadın girişimci Derya Günendi, ürünlerini tüm Denizli’ye sergilemekten mutlu olduğunu ifade etti.

 

“FESTİVALDEN MEMNUNUZ”

Ziyaretçilerin ilgi gösterdiği festivalde genç girişimci Büşra Türkyılmaz, “Festivalden çok memnunuz. Kendi markamı tanıtmak istiyordum. Bizim için çok iyi oldu. Teşekkür ederiz. Dün çok yoğundu, bugün de aynı şekilde çok yoğun başladı. Devamının da geleceğini düşünüyorum” dedi.

“KADINA VERİLEBİLECEK EN GÜZEL ŞEY İŞ İMKANI”

Kadınlara işlerini sergileyebileceği bir alan vermenin değerli olduğunu dile getiren Güliz Kelle Atcalı, “Bence bir kadına verilebilecek en güzel şey iş imkânıdır. Çuvalla para vermek yerine, çuvalla altın, mücevher vermek yerine bir kadına iş vermek, işini sergileyebileceği bir alan vermek bence en güzel şey. Bu konuda ben gerçekten Şeniz Başkana çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum burada olmaktan” diye konuştu.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a, kadına yönelik pozitif ayrımcılığı için teşekkür eden Ümran Mersin, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a kadınların ve girişimcilerin ürünlerini sergilemesine ve satışa sunmaya destek verdiği için kendisini çok çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu yaptıkları için bir Şeniz hanıma ve bütün ekibine çok teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“KADINLARIN DESTEKLENMESİ HOŞUMA GİTTİ”

Stantları gezerek ürünleri inceleyen Derya Kaya, “Festivali çok beğendim. Sosyal medyada takip ettiğim üreticiler vardı. Onları burada canlı görmek ve istediğim ürünleri görerek satın alabilmek çok hoşuma gitti. Ayrıca kadınlara özel olan festival ile kadınların desteklenmesi çok hoşuma gitti. Çok memnun kaldık” dedi.

Festivali ziyarete gelen Ümmü Tuncer ise, destekleri için Doğan’a teşekkür etti. 160 standın kurulduğu festival yarın sonra erecek.