Merkezefendi Belediyesinin eğitim yardımına başvurular başladı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin eğitim yardımına başvurular başladı

Merkezefendi Belediyesinin eğitim yardımına başvurular başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ekim 2020 Pazartesi - 12:14Güncelleme: 5 Ekim 2020 Pazartesi - 12:14
Merkezefendi Belediyesinin eğitim yardımına başvurular başladı

Merkezefendi Belediyesince, 4 bin öğrenciye aylık 100 lira olarak verilecek eğitim yardımı için başvurular başladı.

Merkezefendi Belediyesince, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi 4 bin öğrenciye 3 milyon 200 bin lira eğitim yardımı sağlanacak. Aylık 100’er lira verilecek ve 8 ay sürecek yardımdan 5 ile 12’nci sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler yararlanacak.

Eğitim yardımı için bugün başlayan başvurular, 20 Ekim’de sona erecek. Başvurular, pandemi önlemleri kapsamında sadece https://www.merkezefendi.bel.tr/ogrenim-yardimi/adresi veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezi üzerinden gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediyesinin hem Denizli’de hem de Ege Bölgesi’nde öğrenci sayısına oranla en büyük eğitim yardımını gerçekleştiren belediye konumunda olduğunu belirten Başkan Şeniz Doğan, öğrencilerin eğitimine destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak bu yıl da 4 bin öğrencimize öğrenim yardımında bulunacağız. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnanıyoruz ki bu destekler, bizlere başarı olarak geri dönecek. Eğitim, bizim için her zaman önceliklidir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza, imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği sağlamaya, eğitim alanındaki projelerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, ailesi, Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden 5 ile 12’nci sınıflar arasında öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilecek. Her aileden bir öğrencinin başvurusu kabul edilecek. İlkokul, açık lise ve üniversite öğrencilerinin başvuruları ise kabul edilmeyecek.