Merkezefendi Belediyesinin dağıttığı fideler ürün verdi, Doğan menemen yaptı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin dağıttığı fideler ürün verdi,...

Merkezefendi Belediyesinin dağıttığı fideler ürün verdi, Doğan menemen yaptı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Eylül 2022 Cuma - 16:42Güncelleme: 16 Eylül 2022 Cuma - 16:42
Merkezefendi Belediyesinin dağıttığı fideler ürün verdi, Doğan menemen yaptı

Merkezefendi Belediyesi tarafından üreticilere destek amacıyla dağıtılan 300 bin adet domates, biber, patlıcan ve salatalık fidelerinden 600 ton sebze üretimi sağlanırken, Başkan Şeniz Doğan da menemen yaptı.

Merkezefendi Belediyesi, Tarımsal Kalkınma Eylem Planı dahilinde sebze yetiştiriciliği yapan ailelere 300 bin domates, biber, patlıcan ve salatalık fidesi hibe etmişti. Bu kapsamda toplam 600 ton üretim elde edilirken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Altındere Mahallesi’ne giderek çiftçileri ziyaret etti.

Bu yıl fidelerden elde edilen patlıcan, biber ve domatesleri toplayan Doğan, tarımı ve üretimi yaygınlaştıracaklarını söyledi.  Fideleri üreticilerle buluşturmayı sürdüreceklerini kaydeden Doğan, “Hibe desteğinin çiftçilerimizin geçimlerinde önemli yer ettiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Altındere Mahallemizdeki üretici ailemizin evine misafir olduk ve onlarla beraber hem mahsülleri inceledik hem de söz vermiş olduğumuz menemeni yaptık. Merkezefendi’de tarımın ve üretimin yaygınlaşması konusunda elimizden gelen desteği yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.