Merkezefendi Belediyesinin aşevi hizmete alındı – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinin aşevi hizmete alındı

Merkezefendi Belediyesinin aşevi hizmete alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Mayıs 2022 Salı - 15:56Güncelleme: 3 Mayıs 2022 Salı - 17:43
Merkezefendi Belediyesinin aşevi hizmete alındı

Merkezefendi Belediyesi, aşevinin hizmete alındığını, mutfağında hazırlanan kahvaltı ve sıcak yemeklerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını açıkladı.

Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde aşevinin hizmete açıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, hijyenik olarak hazırlanan kahvaltı ve sıcak yemek menülerinin, gelir durumu düşük, engelli, yaşlı, yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi Merkezefendililere ekipler tarafından ulaştırıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bir büyük hayalimizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezefendi Belediyesi Aşevimiz faaliyete başladı. İlçemizde gelir durumu düşük, engelli, yaşlı, yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize her gün sıcak yemek ve kahvaltı menüsü ulaştırıyor olmanın huzuru içerisindeyiz. Artan ekonomik sıkıntılar hemşehrilerimizi her geçen gün biraz daha yorarken ‘derman belediyecilik’ diyerek çıktığımız bu yolda sorumluluğumuzu biliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.