Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mart 2024 Pazar - 15:49Güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar - 15:49
Merkezefendi Belediyesinden Yenimahalle’ye taziye evi

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yenimahalle Taziye Evi, törenle hizmete sunuldu. Açılışta konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İyi günde ve kötü günde hep birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, 390 metrekarelik alana sahip Yenimahalle Taziye Evi’ni hizmete sundu. Düzenlenen açılış törenine CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Hüdai Tirit, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

“İYİ GÜNDE VE KÖTÜ GÜNDE YAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılış törenindeki konuşmasında, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren hemşehrilerimize söz verdiğimiz projeleri birer birer yerine getirmeye gayret ediyoruz. Her mahallenin ihtiyacına göre projeler ile devam ettik. İlk olarak Alpaslan Mahallemizde bir taziye evimizi inşa ettik. Biz dedik ki: En kötü gününüzde acınızı, taziyenizi yaşarken sıcakta, soğukta o zorluğu çekmeyin. Ben de sizin taziyelerinize her zaman geliyorum. Bugün yine Yenimahalle’ye bir sözümüz vardı. ‘İkinci taziye evimizi buraya yapacağız’ demiştik ve yaptık. Sizleri kötü gününüzde, acı gününüzde taziyelerinizi rahatça kabul edebilmeniz için ikinci taziye evimizi bugün Yenimahalle’de açıyoruz. Yeni taziye evimiz Merkezefendimize hayırlı uğurlu olsun. İyi günde ve kötü günde yan yana olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLHAN: TAZİYE EVİ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ise bilginin paylaştıkça çoğaldığını, acının da paylaştıkça azaldığını belirterek, “Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın sosyal belediyecilik anlayışı ile burada tespit ettiği ihtiyaç doğrultusunda temelini atıp kısa bir sürede inşasını tamamladığı bu taziye evi hepinize hayırlı olsun. Vatandaşların acısını dostlarıyla paylaşarak azaltacağı bir sosyal yaşam alanı inşa edildi ve sizlerin hizmetine sunuldu” dedi.