Merkezefendi Belediyesinden TOBB Ortaokulu’na çok amaçlı spor salonu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden TOBB Ortaokulu’na çok amaçlı...

Merkezefendi Belediyesinden TOBB Ortaokulu’na çok amaçlı spor salonu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2022 Çarşamba - 16:03Güncelleme: 26 Ekim 2022 Çarşamba - 16:03
Merkezefendi Belediyesinden TOBB Ortaokulu’na çok amaçlı spor salonu

Merkezefendi Belediyesince, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan çok amaçlı spor salonu için açılış töreni düzenlendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılışına Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, Merkezefendi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Kovan, başkan yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Fatih Coşkun, meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri, Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı oyuncuları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Merkezefendi Belediyesi tarafından yaklaşık 3 milyon lira maliyetle tamamlanan 648 metrekarelik salonda basketbol, voleybol, futsal, badminton ve benzeri branşlarda eğitim gerçekleştirileceği kaydedildi.

 

Merkezefendi’yi sporun merkezi yapmak istediklerini söyleyen Doğan, “Bugüne kadar özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın sporla iç içe olacağı birçok tesis ve alan kazandırdık, kazandırıyoruz. Hemşehrilerimiz de spor faaliyetlerimize yoğun ilgi gösteriyor. İlçemizde yetenekli çocuklarımızın ve gençlerimizin olduğunu biliyor, onlar için çalışıyoruz. Onların yanında olarak, bizleri hem ülkemizde hem de uluslararası arenalarda temsil etmesini istiyoruz. Spor ile iç içe olan; zeki, çevik ve ahlâklı gençler ile geleceğimize güvenle bakacağız” diye konuştu.