Merkezefendi Belediyesinden Ornaz’da yaz şenliği – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden Ornaz’da yaz şenliği

Merkezefendi Belediyesinden Ornaz’da yaz şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:37Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba - 12:38
Merkezefendi Belediyesinden Ornaz’da yaz şenliği

Merkezefendi Belediyesince, 5-6 Ağustos tarihlerinde Ornaz Vadisi Yaz Şenliği düzenleneceği bildirildi.

İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine de devam ediyor. Bu kapsamda, tarafından vatandaşların eğlenceli ve keyifli vakit geçirmesi amacıyla ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ gerçekleştirileceği belirtildi.

5-6 Ağustos tarihlerinde yapılacak şenlikte girişimci kadınların el emeği ürünlerin sergileneceği 150 stant, konserler, yarışmalar ve çeşitli aktiviteler yer alacağı kaydedildi. Etkinliklerin saat 19.00’dan 23.00’e kadar devam edeceği belirtildi.

DOĞAN’DAN ŞENLİĞE DAVET

Birbirinden güzel etkinliklerin yer aldığı şenlikte vatandaşların keyifli ve eğlenceli vakit geçireceğini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sıcaktan bunalan ve bir şeyler yapmak isteyen hemşehrilerimiz için ilçemizin en serin yerlerinden olan Ornaz Vadisi’nde şenlik düzenliyoruz. Aktivitelerle dolu yaz şenliğimizde girişimci kadınlarımız da stant açacak ve el emeği göz nuru ürünlerini sergileyecekler. Şenliğimiz için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Tüm hemşehrilerimizi gerçekleştirecek olduğumuz Ornaz Vadisi Yaz Şenliğimize bekliyorum” diye konuştu.