Merkezefendi Belediyesinden öğrenim yardımı alacaklar belirlendi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

Merkezefendi Belediyesinden öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2021 Cuma - 17:26Güncelleme: 8 Ekim 2021 Cuma - 18:05
Merkezefendi Belediyesinden öğrenim yardımı alacaklar belirlendi

Merkezefendi Belediyesinden, 2021-2022 döneminde öğrenim yardımı alacak 4 bin lise ve dengi okul öğrencisi belirlendi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçe sınırlarında yaşayan ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik öğrenim yardımıyla ilgili yapılan başvuruların sonuçları belli oldu. Öğrencilerin sonuçları https://www.merkezefendi.bel.tr adresinden veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden öğrenebileceği belirtildi.

Öğrencilere destek olduklarını kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza yerel yönetimler olarak her zaman destek vermeliyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak biz de eğitime ve öğrencilerimize destek oluyor, olmaya da devam edeceğiz. 4 bin öğrencimize vereceğimiz öğrenim yardımı ile hem çocuklarımızın kantin, kırtasiye, servis gibi ihtiyaçlarını karşılamalarına katkıda bulunacağız hem de  ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa hafifletmiş olacağız. İlçemizdeki eğitim seviyesini her geçen gün daha da artırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Öğrenim yardımı kapsamında ortaöğretim ve lise dengi devlet okullarında okuyan 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere 8 ay boyunca aylık 120 TL öğrenim yardımı verileceği ifade edildi.