Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere beslenme desteği – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere beslenme desteği

Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere beslenme desteği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2023 Cumartesi - 16:05Güncelleme: 17 Haziran 2023 Cumartesi - 16:05
Merkezefendi Belediyesinden öğrencilere beslenme desteği

Merkezefendi Belediyesi, beslenme desteği uygulamasıyla dar gelirli ailelerin ilkokul ve ortaokulda eğitim gören çocuklarının öğle yemeği ihtiyacını karşıladı.

Sosyal belediyecilik uygulamasıyla dar gelirli ailelerin ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarına yönelik Merkezefendi Belediyesi tarafından bsunulan beslenme desteği ile öğrencilere ve ailelerine katkı sağlandı. Çocuk gelişimi için gıda mühendisleri ve diyetisyenler tarafından belirlenen besin değeri yüksek menülerin yer aldığı destek ile öğrencilerin öğlen yemeği ihtiyacı karşılandı.

Merkezefendi Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan besinler, haftanın 5 günü öğrencilere ulaştırıldı.

Çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımız okullarında beslenemeden evlerine gitmek zorunda kalmasın düşüncesi ile 5 ay önce Merkezefendimizde 'Beslenme Saati' hizmetimizi başlattık. Bu süreçte, ilçemizde bulunan 11 okulda, hem dar gelirli hem de deprem bölgesinden şehrimize gelen yüzlerce çocuğumuza her gün lezzetli ve besleyici yemekleri ulaştırdık. Çocuklarımız canlarının istediği her şeyi yiyebileceği bir ülkede yaşamayı hak ediyorlar. Keşke her istediklerini alabilseler. Bu zor zamanları dayanışmayla, sevgiyle hep birlikte aşacağız” dedi.