Merkezefendi Belediyesinden ıslak imza şartı hatırlatması – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden ıslak imza şartı hatırlatması

Merkezefendi Belediyesinden ıslak imza şartı hatırlatması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2020 Pazartesi - 17:05Güncelleme: 21 Aralık 2020 Pazartesi - 17:07
Merkezefendi Belediyesinden ıslak imza şartı hatırlatması

Çeşitli konularda borcu olan vatandaşlara yapılandırma imkanı sağlandığını hatırlatan Merkezefendi Belediyesi, yapılandırma işlemlerinin tamamlanabilmesi için ıslak imza şartının arandığını anımsattı.

17 Kasım 2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” ile vatandaşlara devlete ve meslek kuruluşlarına olan borçlarını yapılandırma imkânı sunulmuştu. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesine emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezaları, imar para cezaları ve kira borçlarını yapabileceği bildirildi.

Konuyla açıklama yazılı açıklama yapan Merkezefendi Belediyesi, borcunu yapılandırmak isteyen vatandaşların www.merkezefendi.bel.tr internet adresinden ‘ön başvuru’ yapabileceği ifade edildi. Yapılan açıklamada başvuru işlemlerinin tamamlanabilmesi için Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik gereği başvurularda ıslak imza şartı arandığı kaydedildi.

Yapılandırma başvurusunda bulunmak için son günün 31 Aralık olduğu hatırlatıldı.