Merkezefendi Belediyesinden deprem bölgesine günlük 2 bin ekmek – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden deprem bölgesine günlük 2...

Merkezefendi Belediyesinden deprem bölgesine günlük 2 bin ekmek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2023 Pazartesi - 11:08Güncelleme: 27 Mart 2023 Pazartesi - 11:08
Merkezefendi Belediyesinden deprem bölgesine günlük 2 bin ekmek

Merkezefendi Belediyesince, depremden etkilenen Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesindeki afetzedelere günlük 2 bin ekmeğin ulaştırılırken, Başkan Şeniz Doğan, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını imkanlarımız doğrultusunda karşılamak için çalışıyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, deprem bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesindeki depremzedelere günlük iki bin adet ekmek ulaştırıldığı belirtildi. Ekmeklerin, ekipler tarafından ilçenin birçok noktasında afetzedelere teslim edildiği kaydedildi.

"ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sürdüğünü söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını imkanlarımız doğrultusunda karşılamak için çalışıyoruz. İlk günden bu yana desteklerimizi hem deprem bölgelerinde hem de şehrimizde sürdürüyoruz. Ekip arkadaşlarımız, bölgedeki afetzedelerimize günlük ekmeklerini teslim ediyorlar. Bu zor günleri el ele vererek, hep birlikte atlatacağız.”

MKM'DE DAYANIŞMA MERKEZİ KURULDU

Öte yandan, hayırsever vatandaşların yaptığı yardımların afet bölgesine gönderilme çalışmalarının devam ettiği, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde kurulan Dayanışma Merkezi’nden de Denizli’ye gelen depremzedelerin ihtiyaçları karşılandığı ifade edildi.