Merkezefendi Belediyesinden binlerce kişiye evde bakım hizmeti – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden binlerce kişiye evde bakım...

Merkezefendi Belediyesinden binlerce kişiye evde bakım hizmeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ocak 2024 Salı - 14:53Güncelleme: 30 Ocak 2024 Salı - 14:53
Merkezefendi Belediyesinden binlerce kişiye evde bakım hizmeti

Merkezefendi Belediyesi, sosyal hizmetlerinden birisi olan evde bakım hizmetini ihtiyaç duyan dezavantajlı kesimlere ulaştırmaya devam ediyor. Ev temizliğinden psikolojik danışmanlığı kadar geniş bir yelpazede bu hizmet 10 bin 573 kişiye ulaştırıldı.

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden engelliler, kronik hastalar ile 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara yaşamına evde bakım hizmetleriyle dokunuyor. Şu ana kadar 10 bin 573 Merkezefendili evde bakım hizmetlerinden yararlandı.

 

ÖZEL EKİPLER OLUŞTURULDU

İhtiyaç duyan Merkezefendililerin yaşamına dokunan bu hizmet için özel ekipler oluşturuldu. Bakıma ihtiyacı olan vatandaşların ev temizliğinden kuaföre çeşitli hizmetler evlere giden ekipler tarafından sunuluyor. Egzersiz ve psikolojik danışmanlık desteği de sağlanıyor.

BU TELEFON EVDE BAKIM HİZMETİ İÇİN

‘Ailenizden Biri’ sloganıyla başlatılan evde bakım hizmetlerinden yararlanmak isteyen Merkezefendililer, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden ya da https://merkezefendi.bel.tr/evdebakim/ web sitesinden bilgi alabiliyor.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Evde Bakım Hizmetlerini çok önemsediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bakıma ve ilgiye ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Evde bakım hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin tüm hizmetlerimizden hızlı ve çözüm odaklı faydalanmaları için gayret gösteriyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri. Sadece zor ve sıkıntılı zamanlarda değil her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” açıklamasını yaptı.