Merkezefendi Belediyesinden Akkonak Mahallesi’nde iftar yemeği – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden Akkonak Mahallesi’nde iftar yemeği

Merkezefendi Belediyesinden Akkonak Mahallesi’nde iftar yemeği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mart 2024 Çarşamba - 14:50Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba - 14:50
Merkezefendi Belediyesinden Akkonak Mahallesi’nde iftar yemeği

Merkezefendi Belediyesi, Akkonak Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. İftar programına katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hep birlikte ramazan ayının ruhunu güçlü bir şekilde yaşıyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesinin mahalle iftar programlarına Akkona Mahallesi ile devam edildi. İftara TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eski Denizli Belediyesi başkanlarından Ali Marım, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Akkonak Mahallesi’ndeki iftar programına 5 bin kişinin üzerinde katılım olduğu bildirilirken, Başkan Doğan da önce mahalle sakinlerini selamladı, ardından hep birlikte iftar yapıldı.

İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunuldu.

Doğan, burada yaptığı konuşmada, “Akkonak Mahallemizde tam 5 bin 500 kişilik bir gönül sofrası kurduk. Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını mahallelerimizde yaşatıyoruz. Siz varsanız bizim sofralarımız bereketleniyor. Hep birlikte Ramazan ayının ruhunu güçlü bir şekilde yaşıyoruz. Sizlerin bizim yanımızda olmanız, bize ve çalışma arkadaşlarımıza güç veriyor. Tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum. Akkonak Mahallesine her geldiğimizde beni bir kızınız ve bir kardeşiniz olarak gördünüz. Her zaman destekte bulundunuz ve yanımda oldunuz. Siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesinin iftar programı bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Esentepe Kapalı Pazar Yeri’nde devam edecek.