Merkezefendi Belediyesinden Adalet Mahallesinde açık hava konseri – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden Adalet Mahallesinde açık hava...

Merkezefendi Belediyesinden Adalet Mahallesinde açık hava konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Ağustos 2022 Çarşamba - 15:28Güncelleme: 10 Ağustos 2022 Çarşamba - 17:29
Merkezefendi Belediyesinden Adalet Mahallesinde açık hava konseri

Merkezefendi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde açık hava konseri düzenlendi.

Adalet Mahallesi’nde düzenlenen konserde Popstar Harun ve Merkezefendi Belediye Orkestrası sahne aldı. Şarkı ve türkülerin hep bir ağızdan söylendiği konserin sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Harun Manavak’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Sanata, sanatçıya ve kültüre her zaman destek olduklarını söyleyen Doğan, “Hemşehrilerimizin güzel bir gece yaşaması için bu etkinliğimizi düzenledik. Ülkemizdeki sıkıntıların arasında sizleri bir nebze olsun eğlendirmek, bir nebze olsun yüzünüzü güldürmek istedik” dedi.

Sinema ve konser etkinliklerine başladıklarını kaydeden Doğan, “Sizlerden gelen talep, ilgi ve destek çok güzel. Sizlerin burada olması, sizlerin desteği, enerjisi ve gülen yüzünüz bizleri her geçen gün daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Adalet Mahallemize yakışır hizmetler gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bize emanet ettiği bütçeyi en doğru, adaletli ve verimli şekilde kullanıyoruz, kullanmaya da devam edeceğiz. Güzel günlere az kaldı. 2019’da Merkezefendi’ye gelen bahar, yakın zaman içerisinde tüm Türkiye’ye gelecek” diye konuştu.