Merkezefendi Belediyesinden 23 Nisan’a özel resim yarışması – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden 23 Nisan’a özel resim...

Merkezefendi Belediyesinden 23 Nisan’a özel resim yarışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 10:51Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi - 10:51
Merkezefendi Belediyesinden 23 Nisan’a özel resim yarışması

Merkezefendi Belediyesince, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim yarışması düzenlenecek.

Kültür ve sanat etkinliklerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim yarışması düzenleyecek.

6-9 ve 10-13 yaş grubu olarak iki ayrı kategorinin yer alacağı yarışmaya gönderilecek resimlerin, https://www.merkezefendi.bel.tr adresinde bulunan ‘Katılım Belgesi’ ile birlikte 20 Nisan Çarşamba gününe kadar Merkezefendi Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne veya Merkezefendi Kültür Merkezi’ne teslim edilmesi istendi. Her iki kategoride de en başarılı 3 öğrenciye bisiklet, ayrıca katılım sağlayan tüm çocuklara da boya seti hediye edileceği kaydedildi.  Dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin 23 Nisan cumartesi günü düzenlenecek törenle verileceği belirtildi.

“MİLLİ BİLİNCİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Özel günlere önem verdiklerini kaydeden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim yarışması düzenleyeceğiz. Bayram temasıyla birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdaki milli bilincin gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın hayal dünyalarını ve duygularını resmedecekleri çok güzel eserlerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Tüm çocuklarımızı resim yarışmamıza davet ediyorum” diye konuştu.