Merkezefendi Belediyesinden 10 mahalleye park – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesinden 10 mahalleye park

Merkezefendi Belediyesinden 10 mahalleye park

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Nisan 2021 Pazartesi - 15:48Güncelleme: 19 Nisan 2021 Pazartesi - 16:45
Merkezefendi Belediyesinden 10 mahalleye park

Merkezefendi Belediyesince, ilçeye bağlı 10 mahallede hayata geçirilecek park projelerinin toplam 55 bin 800 metrekare alanı kapsadığı ifade edildi.

Tematik parklarla birlikte 64 yeni park kazandıran Merkezefendi Belediyesi, yeni parklar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Bahçelievler, Eskihisar, Sümer, Mehmet Akif Ersoy, Gültepe, Adalet, Karahasanlı, Çakmak, Başkarcı ve Göveçlik Mahallelerine yapılacak parklar için çalışmalarına hız verildi. Toplamda 55 bin 800 metrekare alanı kapsayacak parkların içerisinde çocuk oyun alanları, fitness aletleri, piknik masaları, oturma alanları ve büfeler bulunacağı kaydedildi.

“DAHA YEŞİL BİR MERKEZEFENDİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yeni parkların yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her mahalleye park ve yeşil alanlar kazandırarak özellikle çocukların doyasıya eğlenip vakit geçirecekleri alanların sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.  İlçenin çehresini pozitif olarak değiştirmeye devam ettiklerini belirten Doğan, şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren Merkezefendimiz için, Merkezefendili hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Başta üç tematik parkımız olmak üzere ilçemize birçok park kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Çocuklarımızın keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri, ailelerimizin nefes alıp dinlenebileceği yeşil alan ve parklarımızın sayısını arttıracağız. Her şey daha yeşil, daha güzel bir Merkezefendi için.”