Merkezefendi Belediyesi ve UCİM’den çocuklara yönelik 20 Kasım etkinlikleri – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi ve UCİM’den çocuklara yönelik...

Merkezefendi Belediyesi ve UCİM’den çocuklara yönelik 20 Kasım etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2021 Çarşamba - 10:28Güncelleme: 17 Kasım 2021 Çarşamba - 10:45
Merkezefendi Belediyesi ve UCİM’den çocuklara yönelik 20 Kasım etkinlikleri

Merkezefendi Belediyesi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel etkinlikler düzenleneceği belirtildi.

Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) işbirliğiyle 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel, çocuklar için ücretsiz etkinlikler düzenleneceği kaydedildi.

ETKİNLİKLER MKM'DE

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde 20 Kasım Cumartesi ve 21 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler çerçevesinde tiyatro, konser, el baskısı boya çalışması, ritim, oyun hamuru atölyeleri, masal anlatımı ve çeşitli çocuk aktiviteleri yapılacağı belirtildi. 20 Kasım Cumartesi saat 13.00, 14.15 ve 15.30’da Pinokyo, 21 Kasım Pazar günü ise saat 13.00, 14.15 ve 15.30’da Temel Reis tiyatro oyunları çocuklar için sahneleneceği ifade edildi.

DOĞAN'DAN ETKİNLİKLERE DAVET

Çocuk tiyatrosu oyunlarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ilçemizde yaşayan yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda salonlarımızda sergiden seminere, tiyatrodan konsere birçok alanda faaliyet ve etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinliklerimize hemşehrilerimiz her zaman büyük bir ilgi gösterdi, göstermeye de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz ‘Çocuk Tiyatrosu Günleri’ etkinliğindeki oyunlarımız çocuklarımız tarafından keyifle izlendi ve beğenildi. Bu noktada 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel, çocuklarımız için etkinlikler düzenliyoruz. Çocuk tiyatrosu oyunlarımız devam ediyor. Tüm çocuklarımızı keyifli, eğlenceli vakit geçirmeleri adına oyunlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.