Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust’dan ‘Merkez Çarşısı’ projesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust’dan ‘Merkez Çarşısı’...

Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust’dan ‘Merkez Çarşısı’ projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2022 Pazartesi - 15:18Güncelleme: 8 Kasım 2022 Salı - 09:50
Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust’dan ‘Merkez Çarşısı’ projesi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Good4trust.org işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Merkez Çarşısı’ projesinin 8 Kasım Salı günü (yarın) düzenlenecek lansmanla tanıtılacağını söyledi.

Merkezefendi Belediyesince sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği ‘El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali’ni yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. Merkezefendi Belediyesi ve Good4trust.org işbirliğinde yapılan ‘Merkez Çarşısı’ hizmeti ile dijital dünyaya açılırken, yerel ekonominin kalkındırılması hedefleniyor.


Proje ile ilgili detayların 8 Kasım Salı günü (yarın) saat 14:00’de gerçekleşecek lansmanla duyurulacağını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, üretmekten vazgeçmeyen herkese destek olduklarını belirtti.


Doğan, “Girişimcilerimizin ürünlerinin, ekonomiye ve aile bütçesine kazandırılması gerektiğini düşünerek bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Herkesi teknoloji ile buluşturarak, onlara 'E-Ticaret'i öğreteceğimiz ‘Merkez Çarşımızı’ kuruyoruz. Merkezefendi ve Denizli’de yaşayan herkesin üretimin içinde olmasını istiyoruz. Üreten vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Tüm vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezimizdeki lansmana bekliyorum” diye konuştu.