Merkezefendi Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer alacak – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Merkezefendi Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer...

Merkezefendi Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2021 Çarşamba - 16:28Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 12:17
Merkezefendi Belediyesi Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde yer alacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek ‘CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katılmak için İstanbul’a gitti.

İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde 30 Eylül - 2 Ekim arasında düzenlenecek CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Merkezefendi Belediyesi de yer alacak. Zirveye CHP Yerel Yönetimler ve Tarım Komisyonu üyesi milletvekillerinin yanı sıra, CHP’li belediyeler ve kooperatifler katılacak.

Belediyelerin üretici kooperatifleri aracılığıyla tarımsal üretime olan desteklerinin yanı sıra, üretici ve tüketiciye yönelik yürüttüğü sosyal yardım ve destek programlarının sergileneceği etkinlikte Merkezefendi Belediyesi de stant açtı. Merkezefendi Belediyesi, üreticiye fide desteği, küçükbaş hayvan desteği, Lavanta Bahçesi, Halk Süt ve israfı engelleyen Mama Üretim Makinesi ile programda yer aldığı belirtildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile açılan standı ziyaret etti. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiklerini belirten Doğan, “İstanbul'da düzenlenen Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler Tarım Fuarı'nda Merkezefendi Belediyesi olarak, tarıma değer katan Fide ve Hayvancılık Destekleri, Halk Süt ve Lavanta Bahçesi projelerimizle yer alıyoruz. Sosyal Belediyelerimizin ortaya koyduğu projelerin sergilendiği fuarımızın, ülkemiz tarımına bereket getirmesini diliyorum” dedi.